Het Janskoor – het koor van de EUG Oekumenische Studentengemeente – heeft een CD opgenomen met de liturgische muziek van Henny Vrienten. Deze CD is bij de EUG te koop.

De CD kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar secretariaat@eug-janskerk.nl, en hierin uw naam en adres te vermelden en het aantal CD's dat u wilt bestellen, en het betreffende bedrag over te maken op rekeningnummer NL75 RABO 0130 6971 84 t.n.v. PGU wijk 1 EUG, onder vermelding van “bestelling CD Ruimte waar het licht kan komen”. De CD kost incousief verzendkosten € 15,00 per CD.

Ook de bladmuziek is verkrijgbaar. Deze is te koop bij het Centrum voor de Kerkzang in Amersfoort. Er is een volledige koorpartituur (€ 27,50). Verder is van ieder afzonderlijk deel (er zijn 10 delen) een volledige partituur beschikbaar (inclusief instrumentale partijen). De prijs van deze partituren kunt u navragen bij het Centrum voor de Kerkzang.

De muziek

1    God met ons - instrumentaal